tiistai 25. helmikuuta 2014

#33 Haaveillen avaruusromusta


Naamani potenssiin viisi - joka on melkein kuusi, joka taas on melkein kuin kuuskuuskuus - sillä minua on kutkutellut niin pitkään kuin muistan ajatus lävistyksen hankkimisesta ja tänään kiusaus kasvoi niin suureksi, että päätin asettaa kuvanmuokkaustaitoni äärirajoilleen taikomalla kasvoilleni rautaa. *vetää henkeä* Bridge nyt on vähän siinä ja siinä harkinnan rajoilla, sillä käytän laseja. Muuuutta mutta, nyt teillä veljeskuntalaisilla - ja miksei muillakin - on tilaisuus kertoa, mikä ylläolevista naamoista miellyttää eniten!

6 kommenttia:

  1. labret tai bridge on musta parhaimmat :o sattumoisin niitä himoitsen itelleniki :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekin tykkään noista kahdesta eniten :__D Bridge olisi kyllä aivan ihana, mut vähän epäröin, koska siinä on kuulemma suuri uloskasvamisen riski ja käytän silmälaseja lähestulkoon koko ajan koska lähinäkö. Mut ehkä sen voi laitatuttaa sellaiseen kohtaan, jossa se ei haittaa, dunno!

      Poista
  2. Medusa ja bridge sopii sulle tajuttoman hyvin!! Se on harvinaista, mut ne joille se sopii, niin ehdottomasti!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ ehkä mä vielä joku päivä uskallan!

      Poista
  3. Eksyin selailemaan blogiasi näin aamukolmelta ja tämä postaus aiheutti jostain syystä halun kommentoida! Ensinnäkin, olet aivan mahdottoman nätti ihmisolento! Sulla on valtavan kivat kasvonpiirteet ja täytyy myöntää että kadehdin salaa erityisesti kulmakarvojasi. :D

    Sulle näkyisi sopivan lävistys kuin lävistys tosi hyvin! Mun suosikit noista oli ehkä medusa ja labret. Myös bridge näyttäisi istuvan nassuusi varsin hyvin mutta lasien kanssahan se voi olla vähän hankala. Tutulla oli bridge+lasit ja kun joutui niitä laseja tosiaan lähes jatkuvasti käyttämään eikä jaksanut alkaa säätämään piilareiden kanssa niin päätyi sitten ottamaan bridgen pois. :( Oma mielipide on että onhan se vähän hassun näköinenkin jos ne on molemmat, ainakin jos silleen jatkuvasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa! Kiitos hirmuisesti, aamuni pyörähti käyntiin mitä mainioimmalla tavalla, kiitos kommenttisi! :3 Joo, labret ja medusa on nyt kiivaan harkinnan alla, vaikka en vielä hetkeen tule rei'ittämään naamaani, ellen nyt saa äitikarhua muuttamaan mieltänsä :D Harmittaa kyllä tosi paljon bridgen suhteen, sillä tykkään myös siitä tosi paljon. Samoin tykkään käyttää myös laseja, tuo jotenkin persoonallisen vivahteen kasvoihin! Ja totta, olisihan se vähän hassun näköistä, eikä tekisi varmaankaan itse lävistykselle kunniaa, kun lasit on edessä!

      Kiitos (vielä kerran) kommentistasi, iloinen yllätys oli tämä ♥

      Ps. Olen muuten erittäin imarreltu siitä, että blogiani selaillaan aamukolmelta! :D

      Poista