lauantai 4. tammikuuta 2014

#24 "It is connected in my mind", added he, "with a very odd story."

Pakenen velvollisuuksia jälleen tänne blogimaailmaan ja kyllästän rakkaan veljeskuntani materialla, josta suurin osa on joululahjoja. Olen kyllä maan mainioin syömään sanani, kun ensin julistin, etten esittele lahjojani laisinkaan.


Tämä laite on rakkautta kerrassaan. Herätysvalo taitaa olla oikea suomenkielinen nimitys. Epäluuloni kyseisen laitteen toimivuutta kohtaan hälvenivät heti seuraavana aamuna, kun laitoin herätyksen. Heräsin valoon yllättävän virkeänä jopa ennen varsinaisen hälytyksen alkamista, joka sekin on lintujen sirkutusta. En voi sanoin kuvailla tätä rakkauden määrää.


Kyllä, suklaateetä. Ja niin syntisen hyvää, voisin kylpeä siinä. Paljon parempaa kuin kaakao omasta mielestäni.


Rakkauden jakaminen vain jatkuu, sillä ostoslistalla jo hyvän aikaa kummitellut mp3-soitin löysi tiensä hellään huomaani. Tätä on odotettu ja tarvittu, eikä enää tarvitse pelätä puhelimen akun loppumista kesken päivän.


Tekken Tag Tournament 2, jonka ostin veliotukselta parilla eurolla. En niinkään perusta tappelupeleistä, mutta tähän olen kumman koukuttunut, eikä tässä pelissä verikään lennä. Lisäksi olen aivan lääpälläni hahmojen ulkonäköön, vaikka hieman kulmiani kurtistelenkin joidenkin naishahmojen vähäiselle pukeutumiselle.


Ja tämä oli se paketti, jota odottelin. Olin vuoden verran - kyllä, vuoden - kuolaillut tätä astronauttipaitaa Cybershopin sivuilla ja kun huomasin sen aletuotteisiin listattuna, ei tarvinnut kahdesti miettiä, tilaanko vai en. Ja hyvään aikaan ostin, sillä parin päivän kuluttua tilaamisen jälkeen, kun kävin katsomassa paitaa, hinta oli taas sen 19 euroa, kun omani poimin yhdeksän ja puolen euron hintaan. Hyvä tuuri, oi kyllä.

Lisää, mutta kuitenkin vähemmän materiaa seuraavassa postauksessa.
Tänään on vuorossa:

  • matematiikkaa
  • japania
  • TERAa
  • voisin yllättää itseni ja käydä lenkillä
  • voisin yllättää teidät ja tehdä toisen postauksen
  • glögiä

2 kommenttia: