sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

#3 ODE TO THE BOUNCER

Päivä alkaa olla hiljalleen pulkassa vaan ei tällä taajuudella! Nyt kun ilta on mukavasti viilentynyt täälläpäin ja luut raahattu tietokoneen ääreen hyvän musiikin soidessa taustalla, niin alkaa jopa tämän olennon ajatukset taas luistamaan. Päätin nyt uhkarohkeana lähteä tekemään pientä esittelyä minusta, vaikka pelkkä ajatuskin tuntuu yhtä miellyttävältä kuin jumppatunti koulun liikuntasalissa. Mutta, eiköhän tästä kunnialla selvitä! Olisin kernaasti jättänyt esittelemisen myöhemmäksi, mutta kolme seuraavaa viikkoa ovat sen verran hektisiä, että tuumasinpas sitten että "nope" ja avasin Bloggerin.

Kuvia minusta onkin jo nähtävissä ensimmäisessä postauksessa, en tähän hätään löytänyt muuta edustavuutta itsestäni täältä koneen syövereistä. Nekin otokset sijoittuvat jonnekin puolen vuoden päähän, ellei jopa kauemmaskin.
Mutta tiivistetysti: olen oranssihiuksinen, jokseenkin poikamaisesti pukeutuva ja toisinaan niin käyttäytyväkin ihmisenalku, joka tunnetaan tummanpuhuvasta tyylistään ja lennokkaista lausahduksistaan, joissa harvemmin jos koskaan on edes järjen hiventä. Yleisesti ottaen olen kuitenkin kohtelias, mikään rellestäjä ja keskisormen huitoja en ole (jos nyt jätetään hienotunteisesti mainitsematta kaikki ne cokispärinät ihmisystävien kanssa) vaikka jotkut niin ovat olettaneet, vaan tavallinen, koulua käyvä ihminen siinä missä muutkin.


Pukeutumistyylini, kuten jo tuossa edellä mainaisin, on poikamainen. En ainakaan itse koe olevani mitenkään tyttömäinen, mitä nyt muutaman kerran vuodessa sitä kiskaisee mekkohirvityksen ylleen ja vaihtaa paksut rajaukset luonnollisempaan meikkiin. Tyyliäni, johon otan vaikutteita sieltä sun täältä, voisi kuvailla sanoin musta, helisevä ja mitä nyt muidenkin ihmisten tyylit, jalostuva. Musta on varmin värivalinta koskaan ja ranteissani ja kaulassani helisee aina ties mitä ketjuja - toisinaan voin eksyä kokeilemaan jotain uutta, mutta tähän on tultu ja tähän on jääty. Yleensä saan inspiraatiota blogeista ja musiikista, varsinkin J-rockista. Kyseinen musiikin alalaji nappasi minut mukaansa yläasteen alkuaikoina noin kolmisen vuotta sitten - eli ei mikään ihme, jos pukeutuminen on saanut vaikutteita erityisesti siitä.


J-rockin jälkeen tuli luonnollisesti manga ja anime.

Aloitan nyt syksyllä lukion, mutta sen jälkeisestä ajasta minulla ei ole vielä aavistustakaan. Tiedän kuitenkin sen, että tulen vielä muuttamaan johonkin suureen kaupunkiin, mahdollisesti ajaudun jonnekin pääkaupunkiseudulle, mutta sen osaa sanoa varmasti vasta sitten, kun tietää, mitä alaa lähtee opiskelemaan. Kissan jos toisenkin minä nyt ainakin tulen hankkimaan aikuisena, se jos mikä on varmaa!


Toivottavasti jaksoitte lukea loppuun ja saitte edes jonkinlaisen kuvan tästäkin örveltäjästä!

Ps. Ihanasti teitä lukijoita tupsahdellut ;-;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti