sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

#37 Uuteen nousuun


Olipa kerran heimokokous, jossa iskin päähäni Raikan peruukin. Merihirviön sijaan peilistä kurkisti sievä, nuori nainen, joka etäisesti muistutti todellista olomuotoani. Koin oloni herttaiseksi mustia hiussuortuvia sukiessani, aina välillä kurtistellen silkan hämmennyksen vallassa kulmiani.

Olipa kerran myös Elle, joka rakastui saatanamusiikkiin aivan vahingossa. Läntisestä naapurista yhtye nimeltään Ghost nappasi sydämeni, eikä tältä tieltä näy paluuta takaisin entiseen. En valita.

Ja olipa jälleen kerran Elle, joka päätti, että nyt laitetaan maailmankirjat sekaisin. Aloitan ensi viikolla juoksemisen ja tänä vuonna minusta tulee miltei kokopäiväinen kasvissyöjä. Molemmat asiat ovat pyörineet kauan mielessäni.

2 kommenttia:

  1. Hei tästä lähtien minä ja Necaotus tullaan hakemaan sut juoksulenkille vaikka joka päivä niin et epäonnistu!
    Me pistettiin juoksutreenit käyntiin kans, flunssan (khöh ja laiskuuden..) heikentämän emännän pitää päästä kuntoon että saadaan startata taas agility-kausi. Koirallahan ei ole mitään ongelmaa, pysyy mokoma huippukunnossa ympäri vuoden ilman ylimääräistä vaivannäköä :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaa! Katsotaan jos oikein alkaa lipsumaan - minkä en kyllä soisi tapahtuvan - niin saatte tulla hakemaankin! Kolmesti viikossa pyrin käydä tekemässä kuolemaa ojanpientareelle, ja tänään on ensimmäinen kerta sitten viime kevään, kun enemmän tai vähemmän säännöllisesti juoksin. Pelottaa :D

      Poista