maanantai 18. marraskuuta 2013

#18 I'M ABOUT TO GO CRAZY

Tuntuu, että kuvia ottaessa unohdin yli puolet asioista, mutta ehkä pystyn elämään tämän asian kanssa.
 
Lauantaisessa heimokokouksessa noudatimme jonkinsortin nyyttikesti-menetelmää, eli jokainen meistä toi jotain. Raika toi pockyja ja kiltisti pyysin, jos saisin pitää tyhjät pakkaukset, koska ne ovat niin suloisia ;;

Viime koeviikolla karkasin yyhoon preppaustunnilta, että pääsin Neerien kanssa etsimään minulle hiusväriä - projektista lisää myöhemmin, odotan tällä hetkellä karvoja Kiinasta saapuvaksi. Anttilasta löysin kahdella eurolla hyvin minua kuvaavan Twitter-mukin ja muuta alennussälää, kuten Coldplayn kangaskassin. Oodi alennuksille siis.

Assassin's Creed 3 keikkui hyllyssä mukavan alelapun kera ja hetkeä myöhemmin liikkeestä astui ulos hymyilevä neiti. Onnellinen loppu. Remember Me'n puolestaan lainasin kirjastosta ja hetken molempia pelailtuani olen jokseenkin ristiriitaisissa tunteissa. Hyvää ja huonoa, sanotaanko näin.

 Dyn dyn dyy, kauan odotettu asia kolahti viikko sitten maanantaina postilaatikkoon! the GazettE'n seitsemäs studioalbumi, Beautiful Deformity. Olen nyt viikon verran kuunnellut albumia, ja tunteet ovat tämänkin yksilön kohdalla ristiriitaisia. On kappaleita, jotka nappaavat heti mukaansa ja sitten on niitä, jotka valuvat tajunnan läpi jättämättä minkäänlaista jälkeä aivoihin. Kohun perusteella odotin, että nyt poijat ovat tehneet uransa läpimurron, mutta uskallan olla eri mieltä. Toivottavasti en nyt aiheuttanut kenellekään veritulppia mielipiteelläni :_D

Oi yes. Tämän viikon suunnitelmissa on animea ja varsinkin Liikkuvaa linnaa, koska siitä tulee niin hyvälle mielelle - ja erehtyy luulemaan, että on melkein_kesä (koska historian/yhteiskuntaopin opettaja näytti sen meille viimeisenä koulupäivänä). Löysin kirjastosta muutama viikko sitten jonkinsortin mangaversion, mutta jätin lainaamatta, koska Liikkuva linna on ja pysyy animena.

Tämä kapistus kädessäni on pelastukseni. Löysin hänet kuudella eurolla alelaarista ja olen vain nauttinut yhdessä vietetystä ajasta.

Laitetaan loppuun lisää sanoja, nyt menen keittämään teetä. Ja itken lisää. Koska Coda on niin kaunis. Kauniimpi kuin odotin.

CODA

A beautiful shape
Five shadows creeping in the malformed box
Ugly feelings that can never be stifled are that of a beast’s form
Transient dreams
A providence born of devouring one another
When you hide your real nature, you become the lie
Warmth fades away with a silent rain
Death and rebirth bloom on a calm hill
Memories disappear into a sea of loss
Distracting ideas have sprung from wings sticking inside my skull
The path from the cradle until now, it knows no love
If the white I grasp when I abandon my essence is the proper thing, then I’ll go on to the deepest black
Below a square sky, flowers grow on soil where dead bodies rest
The beautiful deformity proceeds into a dazzling darkness
The end and the beginning


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti