keskiviikko 6. elokuuta 2014

#55 'Kuule, maailma on julma paikka. Mitä jos jäisit joksikin aikaa minun luokseni, kunnes jaksat palata ihmisten ilmoille?'


Koulu alkoi tänään. Kotoa lähtiessäni jätin jälkeeni sotkuisen työpöydän, petaamattoman sängyn ja puurolautasen tiskialtaaseen. Mietin sotkua koko puolituntisen matkan ajan, enkä siten enää ahdistunut ajatuksesta, että kesäloma on päättynyt. Kävin Nanan kanssa Coffee Housessa ennen koululle suuntaamista. Ihan vain koska voimme. Tilasin iced latten banaanimakusiirapilla. Oli hyvää. Hyvää oli myös kahvi Maijan luona, kun Jullan kanssa huristelimme Seinäjoelle ja Seinäjoelta pois maanantaina. Tiistaina havahduin Yiyun Lin novellikokoelman olemassaoloon ja koruttoman kauniiden sanojen keskeltä poimin myös tämän postauksen otsikon. Novellin nimi on Omistaja, jos joku haluaa tietää.

Ystäväni kävi Helsingissä ja toi minulle pari levyä. Itse löysin jokunen aika sitten kirpputorilta tuollaisen ihanan lötkön denim-paidan. Kunhan vain viilenisi, niin kehtaisin käyttää sitä. Ja kaikkia muita ihania paitoja, joihin saa vain hautautua.

Olen vähän miettinyt tätä minun blogiani. Yhden ohikiitävän hetken ajan harkitsin poistavani tämän. Sitten kuitenkin mietin, että jos vain pitäisin taukoa hiljaisuuden keskellä. Ei vain huvittaisi. Tahtoisin keskittyä nyt elämiseen. Ärrinmurrin.

6 kommenttia:

  1. hih moi :') muistan kun oltiin vielä samalla yläasteella ja halusin aina tutustua suhun, mutta en sitten koskaan uskaltanut. tänä iltana seikkailin sit bloggerin ihmeellisessä maailmassa ja törmäsin sun blogiin ja päädyin lukemaan tämän kokonaan läpi (ja saatoin ihastua suhun vähäsen)! mutta niin, ei mulla muuta kun että kaikkea hyvää sulle, oot kovin ihastuttava ihmisolento!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi, kuka ikinä oletkaan, olisit vain uskaltanut! Vaikutat varsin herttaiselta olennolta ♥ Tää oli ehkä hymyilyttävin juttu tänään! (Jos vain uskallat, niin paljasta identiteettisi, koska nyt pakahdun uteliaisuudesta!)

      Poista
  2. Oi, älä vain poista tätä. Tämä on ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä täällä pysyy, älä huoli <: Oma blogisi vasta ihana onkin!

      Poista
  3. AaAa toi Sigur Ros on ihana. Hoppipolla saa mut aina yhtä aikaa hymyilemään ja itkemään.

    VastaaPoista