sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

#53 Muistathan, että meidät tehtiin toisillemme mittatilaustyönä


Olen ollut kipsu, lukenut paljon ja maalaillut. On vuoroin turhauttanut, kun elo ympärillä houkuttelee ylös sängystä, mutta keho sanoo toisin. Toisinaan kuitenkin on tuntunut jokseenkin vapauttavalta vain lojua ilman velvollisuuksia. Kuukauden päästä niiden aika koittaa jälleen. Tässä hieman kuvia kahden viikon takaa. Oli hyvä naamapäivä, oli kauramaitoa, lettuja ja kauhuelokuva, joka kätki sisäänsä rakkaustarinan. Elokuvan jälkeen itkimme toisiimme nojaillen, keitimme teetä ja katsoimme piirrettyjä, minkä jälkeen palellutin nilkkani kotiin polkiessani.

Olen ehtinyt rakastua moneen asiaan lyhyen ajan sisällä, kuten esimerkiksi Putroon. Mitäpä jos on aivan ihana kappale, siitä myös tämän postauksen otsikko.

4 kommenttia:

  1. Ja niin minä nielin kyyneleitä 2010 Ruisrockin rantalavan edessä, kun Mitäpä jos soi sunnuntaisen keskipäivän kauneudella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että tuolloin en edes ollut vielä kuullut Putrosta. Olisimme voineet niellä kyyneleitä yhdessä.

      Poista
  2. Mulla oli kesäkuun alussa flunssa ja nyt nappasin sellaisen taas Ruisrockista mukaan, ei oo yhtään kivaa.

    Putro on kyllä hieno mies, voi kun tulikin missattua hänen keikkinsä edellämainituilla festareilla. Taisin olla vessajonossa toisella puolella aluetta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, koita parantua, toveri! Vitsit, oisin kyllä tahtonut Ruissiin, just Putron takia, mutta erityisesti koska Studio Killers! T: Fani_tyty_97 ähäh :_D Voi vessajono!

      Poista